Cykelhyra 8 dgr inkl transport av cyklar

– Citybike 3 vxl, 800:- (extra dag 75:-)
– Citybike 7 vxl, 1.100:- (extra dag 100:-)
– Elcykel 7 vxl, 2.800:- (extra dag 300:-)
– Touringcykel 18 vxl, 1.325:- (extra dag 125:-)
– Mountainbike 21 vxl, 1.325:- (extra dag 125:-)
– Barncykel, 800:- (extra dag 75:-)

Extra
– Bagagetransport 200 kr/dag
– Cykelväska 200 kr
– Hotellnätter via offert

Varberg (Societetsparken) – Kungsbacka (torget) Sträckans längd: ca 74 km

Norr om Varberg blir landskapet annorlunda – sandstränderna blir färre och mindre och det blir mer och mer klippor. De första öarna börjar dyka upp – Getterön (som inte är en ö länge), Balgö och Vendelsö där det finns ett vandrarhem.

Genom Frillesås går Kattegattleden i blandtrafik och fortsätter sedan på den gamla banvallen där du kan njuta av en bilfri sträcka längs kusten med fantastisk utsikt över havet! I Frillesås finns butiker och restauranger. Stanna till vid något av de härliga havsbaden i Åsa, ta en glass i glasskaféet eller njut av en fika på bageriet.

Passa på att göra en avstickare till Tjolöholms slott – Sveriges enda slott i tudorstil och fortsätt sedan till Fjärås Bräcka. Ta en välförtjänt paus och njut av utsikten över både hav och sjö eller känn tidens vindslag bland de 100 bautastenarna på Li gravfält! På naturum Fjärås Bräcka kan du fika och fylla på vatten. Med Fjärås Bräcka i ryggen, cyklar du på småvägar i blandtrafik och på cykelväg längs åkrar, mellan hästgårdar och genom tätort. Stanna till på Rolfsbron i Hanhals, en vacker stenvalvsbro från 1600-talet.

I Kungsbacka går sträckan på cykelvägar genom staden. Kungsbacka är en av Västsveriges största handelsplatser. Det genuina och traditionella lever fortfarande kvar sida vid sida med de nya och moderna shoppingcentren. Innerstaden bjuder på mysig atmosfär med kaféer, restauranger och butiker.