Cykelhyra 8 dgr inkl transport av cyklar

– Citybike 3 vxl, 800:- (extra dag 75:-)
– Citybike 7 vxl, 1.100:- (extra dag 100:-)
– Elcykel 7 vxl, 2.800:- (extra dag 300:-)
– Touringcykel 18 vxl, 1.325:- (extra dag 125:-)
– Mountainbike 21 vxl, 1.325:- (extra dag 125:-)
– Barncykel, 800:- (extra dag 75:-)

Extra
– Bagagetransport 200 kr/dag
– Cykelväska 200 kr
– Hotellnätter via offert

 Halmstad (Slottet) – Falkenberg (Tullbron) Sträckans längd: ca 57 km

Cyklingen fortsätter nu västerut mot en av västkustens mest älskade stränder; Tylösand. Här kan du bada extra tryggt. Hela sommaren övervakas stranden av professionella livräddare. Tylösand följs av Frösakull, Ringenäs och Vilshärads stränder innan leden svänger österut för att ansluta till Kustvägen. Stanna gärna och gör ett besök i väderkvarnen i Särdal där det finns både ett kafé och en gårdsbutik.

Flera vackra naturreservat, med bland annat unika strandängar, finns både före och efter den charmiga byn Steninge. Efter Steninge blir det cykling utmed Kustvägen en liten bit med det karga stenlandskapet som utsikt (som poeten och Steningebon Alf Hambe kallar Molom i sina visor) innan det övergår till ett frodigt jordbrukslandskap som breder ut sig vid Steninge strand. Stanna gärna till på Steninge Vandrarhem för en fikapaus i Plätteriet.

Havet, öppna landskap, natursköna och fågelrika naturreservat, trevliga små gårdsbutiker och mycket mer kommer få uppleva på denna sköna sträcka! Utmed cykelleden finns mycket att upptäcka, både små och stora stränder att ta en skön vilopaus på, så som på Ugglarps havsbad och Skrea strand innan du rullar in i Falkenberg.